Contact Info
Ljubljansko barje 041 365 885 berlic@siol.net
041 365 885
  • V košarici ni izdelkov.
Image Alt

Domači krhki flancati

Domači krhki flancati so odlična sladica. Najprej smo jih cvrli samo za pusta, namesto krofov. Nam so domači krhki flancati še bolj všeč kot krofi. Ampak tudi krofov ne jemo samo za ob pustnem času, kajne? Torej, zakaj pa ne bi domačih krhkih flancatov naredili še kdaj med letom? Na rojstnih dnevih in zabavah za zaključene družbe so odličen sladek prigrizek ob ostalih sladicah, kot so domači piškoti in potica. Domače krhke flancate posujemo s sladkorjem v prahu, lahko pa tudi ne. Pa še nekaj – našim stalnim strankam se cedijo sline že ob objavi obvestila, da smo pričeli s peko.

domači krhki flancati

Krhki flancati

naročite jih lahko tudi brez posutega sladkorja

4,50€ / 150g

Zaloga v naši spletni trgovini:

4,5029,00

Postopek naročila domačih krhkih flancatov

Oddaja naročila

Naročilo oddate preko obrazca na dnu strani ali pa nas pokličete na 041 365 885.

Potrditev naročila

V kratkem vas kontaktiramo ter se z vami dogovorimo o podrobnostih ter vam s tem potrdimo naročilo.

Prevzem flancatov

Flancate vam pripeljemo (v Ljubljani ali okolici) ali pa jih osebno prevzamete pri nas.

Pogoji naročila*

Domače krhke flancate ponavadi pečemo za pusta, včasih pa tudi med letom (to vedno objavimo na strani Naročilo). Seveda pa vam domače krhke flancate spečemo tudi izven pustnega časa, po naročilu, da jih boste lahko postregli na obletnici, poroki, zabavi za zaključene družbe ali pa kar po kosilu. Ker cvrtje krhkih flancatov vzame kar nekaj časa, pa imamo ob naročilu izven pustnega časa nekaj pogojev: vljudno prosimo, če lahko domače krhke flancate naročite vsaj 1 teden vnaprej, prav tako pa je potrebno naročiti minimalno količino domačih krhkih flancatov – vsaj 1,5kg.

Dobarvni rok:

Vsaj 1 teden.

Minimalno naročilo:

1,5 kg

Dostava:

Dostavljamo le v Ljubljani ali v njeni okolici. Krhke flancate lahko tudi osebno prevzamete na naši kmetiji (Črna vas 225) po predhodnem dogovoru.

*Opomba:

V pustnem času pogoji za naročilo domačih krhkih flancatov NE VELJAJO. Prav tako pogoji naročila ne veljajo, ko je na strani Naročilo objavljeno obvestilo, da bomo kmalu pekli krhke flancate. Takrat lahko naročite poljubne količine, spečeni pa bodo dan pred načrtovano dostavo.

Obrazec za naročilo domačih krhkih flancatov