Contact Info
Ljubljansko barje 041 365 885 berlic@siol.net
041 365 885
  • V košarici ni izdelkov.
Image Alt

Politika zasebnosti

Kmetija pr’Grogc zbira in hrani podatke z namenom, da vam čimbolj približamo našo ponudbo pridelkov in izdelkov ter da vam zagotovimo čimboljšo uporabniško izkušnjo.

Kaj potrebujemo

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje uporabnik je Kmetija pr’Grogc, Črna vas 225, 1000 Ljubjana.

Dostop do vaših podatkov imajo Simona, Damijan in Nina Berlič.

 
Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

– Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
– Google Analytics sledenje obiska;

 
Zakaj potrebujemo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

– E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
– E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic, če ste se s pošiljanjem strinjali;
– Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih vaših zahtev;
– Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov;
– Piškotki za delovanje spletne strani in trgovine;
– Podatke iz Google Analytics za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vašo uporabniško izkušnjo.

 

Pravica do zasebnosti

Kmetija pr’Grogc se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur. list RS, št. 43/2004). Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani domaca-zelenjava.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.
Vaši osebni podatki so obdelani v Kmetija pr’Grogc, Črna vas 225, 1000 Ljubjana, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka v https://domaca-zelenjava.si, ki je locirana Sloveniji.

Podatki uporabnikov naše spletne trgovine v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

 
Čas hranjenja osebnik podatkov

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s pomočjo kontaktnega obrazca, vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe.

 
Vaše pravice v povezavi z vašimi osebnimi podatki

Vaši podatki bodo pri nas varno shranjeni do vašega preklica. V kolikor bi želeli, da se vaši podatki izbrišejo iz naše hrambe, nam to sporočite na e-naslov berlic@siol.net.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam zagotovimo čimboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so shranjeni v vašem brskalniku in nam s svojim delovanjem kot je prepoznavanje, kdaj ste se na stran vrnili ali katere strani ste pogledali, pomaga razumeri, kaj je za vas najbolj zanimivo in najbolj uporabno. Piškotke lahko sami omogočite ali neomogočite.

 

Piškotki, ki omogočajo pravilno delovanje strani:

Ta skupina piškotkov je nujna za delovanje spletne strani. Z njimi vam omogočamo, da vam ni potrebno vsakič znova urejati nastavitev glede piškotkov ter za delovanje spletne trgovine:

WooCommerce wc_session_cookie (48ur) Uporablja se za spletno trgovino na sistemu WooCommerce. in je obvezen za delovanje spletne trgovine.

WooCommerce woocommerce_cart_hash (čas seje)
Omogoča izvedbo spletnega nakupa in je obvezen za delovanje spletne trgovine.

WooCommerce woocommerce_items_in_cart (čas seje)
Beleži vsebino vaše košarice in je obvezen za delovanje spletne trgovine.

WordPress Login wordpress_[hash]wordpress_logged_in_[hash] (čas seje)
wordpress_test_[hash] (čas seje) wordpress_test_cookie (čas seje) Piškotke uporablja WordPress, sistem za urejanje vsebine. Ob prijavi se ustvarijo piškotki ki si zapomnijo sejo prijavljenega uporabnika. Vsi podatki so anonimni. Piškotki so obvezni za delovanje strani.

 

Ostali piškotki

Naša spletna stran uporablja storitev Google Analytics, ki nam s pomočjo piškotkov omogoča anonimno sledenje interakcij uporabnikov s spletno stranjo.  Ti piškotki nam z analitičnimi podatki pomagajo tudi pri izboljšanju vaše uporabniške izkušnje ter nam pomagajo razumeti, kako uporabljate to stran. Na ta način tudi skrbimo, da na strani ne prihaja do težav.

Google Analytics __utma, __utmb, __utmc, __utmz Spletna stran uporablja Google Analytics, ki nam omogoča analizo prometa na naši spletni strani. (Več informacij o podatkih, ki jih zbira Google Analytics je na voljo tukaj).