Contact Info
Ljubljansko barje 041 365 885 berlic@siol.net
041 365 885
  • V košarici ni izdelkov.
Image Alt

Ideje za darilo

Ideje za darilo se ponavadi ne utrnejo kar tako. Obdarovanje je včasih težavna naloga, ki ji nismo vsi kos, zato bi vam radi pomagali z nekaj idejami za darilo. Naši pridelki in izdelki so zelo lepo, okusno in uporabno darilo. Izbirate lahko med različnimi izdelki, ki pa vam jih bomo lično zapakirali. Ponujamo darilne pakete po en, dva ali tri izdelke v kozarčkih ali steklenicah skupaj ter darilne košarice, ki lahko vsebujejo več različnih izdelkov (tudi testenine, piškote ali moke). Vsebino darilnega paketa izberete sami, saj sami najbolje poznate obdarovanca. Če pa o izbiri izdelkov niste popolnoma prepričani, pa lahko svojim najdražjim podarite tudi darilni bon.

Darilni paketi

Darilne pakete lahko sestavimo iz enega, dveh ali treh kozarčkov velikosti 370ml. Na voljo so marmelade, džemi, namazi, ozimnice:

Darilne košarice

Darilne košarice z izdelki Kmetije pr’Grogc so zelo lepo darilo za vsakogar. Njeno vsebino izberete sami.

Darilne košarice lahko sestavite iz katerihkoli izdelkov, priporočamo pa izbiro 4-7 izdelkov.

Izbirate lahko med vsemi izdelki v naši spletni trgovini.

Najlepše kombinacije so po našem mnenju tiste, ki združujejo različne izdelke, da lahko obdarovanec okusi “malo tega in malo onega”. Priporočamo, da košarico sestavite iz različnih dobrot, mi pa smo pripravili nekaj predlogov:

darilni-bon
10,00100,00

Darilni boni

Ker se zavedamo, da si vsak najrajši izbere sam, kaj želi jesti, smo za vas pripravili tudi darilne bone. Z njimi si lahko vaša ljubljena oseba, ki jo obdarujete, v naši spletni trgovini izbere karkoli želi. Darilni bon boste v fizični obliki prejeli na naslov, ki nam ga boste zaupali ob oddaji naročila. Na njem bo koda, s katero lahko obdarovanec v naši spletni trgovini koristi popust v vrednosti darilnega bona.